Private projekter

Med øje for detaljen sammensættes vores rådgivning med udgangpunkt i jeres behov og havedrømme

Vi rådgiver altid udfra at projektet skal være realistisk både i forhold til økonomi men også efterfølgende pleje og vedligeholdelse af haven.

Et samarbejde starter typisk med projektgennemgang hos jer. Her rådgives om løsninger og muligheder. Efterfølgende laves der en målfast tegning af det berørte område med såvel belægningsforslag som forslag til sammensætning af beplantninger.

Havedesign & Rådgivning

Få den løsning som matcher jeres drømme

Som udgangspunkt tilbyder vi to forskellige sammensætninger af havedesign, ”medium” og ”large”. Men vi sammensætter selvfølgelig pakken efter jeres ønsker, så vi sammen kommer i mål med  jeres haveprojekt.

Eksempel på et vores mange haveprojekter

Svellevæg & Niveauinddeling

PRIVAT CASE: På en skråning i baghaven havde kunden et ønske om et nyt leverum. Vores havearkitekt Inger forslog en niveauinddelt terrasse med vores svellevægge. Svellevæggen giver et rustikt look til haven hvilket komplimenterer den øvrige betonbelægning. 

Eksempel på et vores mange haveprojekter

Belægning & Beplantning

PRIVAT CASE: I en privat have stod vi for design og anlægning af hele haven. Her stod vi bla for: rullegræs, beplantning og et stort og varieret belægningsarbejde.

Eksempel på et vores mange haveprojekter

Barrodsbeplantning & Træer

PRIVAT CASE: I denne have ønskede de mere grønt liv i haven. Her hjalp vi med et større beplantningsarbejde.  Vi hjælper gerne med at sætte den nye hæk, beplantning eller beskæring af træer og buske. Har du store træer, hjælper vi også gerne med beskæring.

Lad Gartner & Co blive din sparringspartner på dine grønne projekter. Sammen afklarer vi det der skal til, så de grønne drømme bliver til virkelighed.

Hvad enten I har en privat have eller et større erhvervsprojekt, kan der være mange ting at sætte sig ind i for at havedrømmen kan blive virkelighed.

GARTNER & CO  I  Sagavej 15, 9260 Gistrup
I 42 48 69 39   I  kontakt@gartner-co.dk