Erhvervsløsninger

I samarbejde med entreprenører, bygherre, kommuner og arkitekter tilbyder vi rådgivning og eksekvering både små og store beplantnings- og belægningsprojekter.

Vi kan indgå som sparringspartner og hjælpe med at løse praktiske og æstetiske udfordringer såsom regnvand, ændring af trafik, biodiverse arealer, vandgennemtrængende belægninger og give mere plads til sanseoplevelser. Vi dækker hele nordjylland.

I den rådgivende fase tager vi enten udgangspunkt i eksisterende oplæg fra arkitekten eller rådgiver direkte på det ønskede område.

grafisk projektoplæg

Vi tilbyder udformning af en forklarende, grafisk projektoplæg som indeholder en visuel, forklarende plantesammensætning, belægning og belysning.

Denne plan gør det nemt at videreformidle projektet på en generalforsamling eller til andre involverede parter i projektet.

Eksempel på et vores mange erhvervsprojekter

Belægning og beplantning
af gårdhaver

ERVERVSCASE: Området i Nørresundby inkluderer et boligkompleks i flere plan med beplantede gårdhaver på hvert niveau. Med udgangspunkt i lokalplanen og bygherres ønsker udviklede vi beplantningsdesign af træer og mangeartede planter som skal supplere hinanden gennem sæsonen. Derudover udførte vi et større belægningsarbejde efter anvisning fra arkitekten. 

Et vores unikke erhvervskoncepter

Tidsløse stolpevægge

Gartner & co tidsløse egendesign af stolpevægge er et æstetisk alternativ til standard hæk- og hegnløsninger. Stolpevæggene produceres i vedligeholdelsesfrit massiv, dansk, sortmalet tømmer, som giver elegant afskærmning i havens rum. 

Et vores unikke erhvervskoncepter

Elegante opbindingssystemer

Gartner & co har designet et æstetisk opbindingssystem, som udover at støtte unge træer giver et flot visuelt udtryk i boligområdet. Opbindingssystemet består af lave og bejsede støttepæle. 

Biodiversitet og grøn retænkning for virksomheder, instutioner og grundejerforeninger

ØNSKER I OMLÆGGE SMÅ ELLER STORE AREALER TIL BRUGBARE BIODIVERSE NATUROMRÅDER?

Med vores grønne retænknings koncept, løfter vi jeres områder med alt fra biodiverse arealer, vandgennemtrængende belægninger til regnvandsbede. 

Lad Gartner & Co blive din sparringspartner på dine grønne projekter. Sammen afklarer vi det der skal til, så de grønne drømme bliver til virkelighed.

Hvad enten I har en privat have eller et større erhvervsprojekt, kan der være mange ting at sætte sig ind i for at havedrømmen kan blive virkelighed.

GARTNER & CO  I  Sagavej 15, 9260 Gistrup
I 42 48 69 39   I  kontakt@gartner-co.dk