Både til privat og erhverv

Høj faglighed – Lav bøvlfaktor – Fælles mål

Gartner & Co blev etableret af Martin, Inger og Kristian i 2021. Vores virksomhed bygger på vores helt
enkelte grundprincipper: Høj faglighed – Lav bøvlfaktor – Fælles mål.

Dette lever vi efter hver dag, for det skal være nemt og enkelt for vores kunder at indgå et samarbejde hos os – deraf “Lav bøvlfaktor”.  Vi udfører vores opgaver og projekter med “Høj faglighed” og med disse to faktorer, er vi sikre på, at dette vil føre det til bedste resultat.  Derfor kan vi ende med at få opfyldt både vores egene samt vores kunder “Fælles mål”.

Siden 2021 er vores virksomhed vokset, og vi har derfor også kunnet udvide vores kompetencer. Vi tilbyder
alt fra start til slut i jeres havedrømme. Hos os kan I efter jeres ønsker og drømme få udarbejdet en havetegning med et realistisk syn på økonomi, udførelse samt vedligeholdelse. Vi står også klar til at guide og rådgive jer ved spørgsmål eller tvivl om, hvad der kan lade sig gøre for at opnå det bedste resultat. Med vores anlægsafdeling tilbyder vi at udføre jeres projekter – store som små, både hos private, offentlige samt erhverv.

Vi har dygtige medarbejder indenfor: brolægning, græs- og beplantning samt diverse herunder hegn, træterrasser, bedkanter og højbede.I vores vedligeholdelsesafdeling står vi klar til at pleje og vedligeholde jeres udearealer. Her tilbyder vi alt
fra græs- og hækklip, udkrudtsbekæmpelse samt fejning af belægningsarealer.

Lad Gartner & Co blive din sparringspartner på dine grønne projekter. Sammen afklarer vi det der skal til, så de grønne drømme bliver til virkelighed.

Hvad enten I har en privat have eller et større erhvervsprojekt, kan der være mange ting at sætte sig ind i for at havedrømmen kan blive virkelighed.

Gartner & Co.
Sagavej 13-15
9260 Gistrup
42 48 69 39
CVRnr. 42428159
GARTNER & CO  I  Sagavej 15, 9260 Gistrup
I 42 48 69 39   I  kontakt@gartner-co.dk